Wie ben ik

Mijn naam is Aafke Vette. Ik ben op mijn levensweg regelmatig tegen mezelf en het leven aangelopen. Ik ervaar het als een leerzame weg. Lang niet altijd makkelijk, maar ik ben hier erg dankbaar voor want ik leer ontzettend veel over mezelf.
In 2007 kwamen de Tai Chi en het leraarschap op mijn pad. Ik heb jarenlang getraind bij Rudy van Cuijk, Art of Chi. De Tai Chi heeft me niet meer losgelaten.

Tai Chi & VITT gaan vloeiend samen. Ik ben in 2015 aan de Energieweek bij de Leonardushoeve begonnen en daarna doorgestroomd naar de VITT-therapeutenopleiding. Hier viel zoveel op zijn plek voor mij. Dit is waar het leven over gaat: vanuit verbinding met jezelf (je lijf, je ziel, je ego) leven & gewaar worden & de lessen oppakken die worden gevraagd. We zijn goed zoals we zijn en kunnen van daaruit groeien.

Vanuit de verbinding met onszelf worden we gewaar.
Door gewaarwording geven we onszelf een keuze.
Ons lichaam heeft alle wijsheid in zich.
Leven vanuit verbinding.